Wat doen we?

Aanleg & onderhoud

Al van in het begin zijn we bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Van het plaatsen van een boompje tot een volledig totaalproject. Wij doen zowaar alles wat betreft het aanleggen & onderhouden van tuinen! 

Graafwerken

Wenst u grote veranderingen in uw tuin aan te brengen? Wij beschikken over de juiste machines om dit voor u uit te voeren. Van het kleinste kraantje dat maar juist tussen een tuinpoortje kan, tot de grootste kraan voor het plaatsen van L-elementen en de grotere grondwerken.

Afsluitingen

RVDV-Tuinen heeft tal van ervaring wat betreft het plaatsen van omheiningen.  Wenst u een omheining in hout, beton of composiet of wenst u een afsluiting in harmonicagaas, draadgaas of 3D-panelen. Wij plaatsen al deze types van omheiningen. Voor schanskorven en dergelijke structuren kunt u bij ons terecht.

Terrassen & opritten

Van de fundering tot het opvoegen van uw terras of oprit, wij doen alles met onze eigen vakmensen en apparatuur.  Wij toveren uw braakliggend terrein om tot iets waar u niet van durfde te dromen.  Alles gebeurt steeds met hoge vorm van precisie en de juiste apparatuur. Hebt u een oud terras of oprit? Deze breken we met alle plezier voor u uit.

Tuinhuizen & carports

Ontbreekt er in uw tuin nog een berging of opbergplaats of wenst u eerder een plaats waar u lekker kan chillen? Voor deze problemen hebben we een geweldige oplossing voor u. Waarom probeert u geen exclusief tuinhuis van onze fabrikant Yvan Christiaens? Hij staat bekend om zijn dure maar steeds kwalitatieve tuinhuizen. Wij verzorgen de plaatsing en de volledige afwerking.

Inzaaien van gazons

Ziet je gazon er zo somber en onaantrekkelijk uit maar heb je geen zin om dit zelf opnieuw in te zaaien? Wij doen dit met plezier voor u. We beschikken over het juiste apparatuur en het juiste vakmanschap om deze klus tot een goed einde te brengen. Ook voor het plaatsen van graszoden bent u bij ons aan het juiste adres.